nl
 ? 

Uw privacy / ons beleid

Qpongo staat bij de claim we 7 jaar geleden dat we made "de meest persoonlijke couponcode zoekmachine op het web." Met het oog op de zoekmachine verkeer te krijgen onder meer we de gewenste Google Analytics (net als ooit enige één van onze concurrenten).  Wij zullen u vertellen wat we doen en dan verwijs u naar het privacybeleid van Google voor de rest.

Kortom, heeft onze webserver niet naar te kijken, vangen of geen persoonlijke informatie over u (geen IP-adressen, niets) op te slaan.

De Qpongo team begrijpt dit probleem als weinig anderen en wij zullen altijd alles in het werk te houden onze klanten op de hoogte. Dat gezegd zijnde, elke site die u sturen we meer dan waarschijnlijk vast te leggen willen en uw persoonlijke gegevens op te slaan - winkelkarretjes vereisen het opslaan van informatie tijdens uw bezoek en dat is normaal, aanvaardbaar en vereist (naar onze mening).

Het punt is dat Qpongo neemt privacy zeer serieus, zodat je je comfortabel voelt met behulp van onze service.

 1. Persoonlijke informatie die we verzamelen

  Geen.
 2. Hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken?

  N / A - we niet uw persoonlijke gegevens te verzamelen.
 3. Toen hebben we ons uw persoonlijke gegevens?

  N / A - we niet uw persoonlijke gegevens te verzamelen.
 4. How do we beveiligen van uw persoonlijke gegevens?

  N / A - we niet uw persoonlijke gegevens te verzamelen.
 5. Child privacy statement

  N / A - we niet uw persoonlijke gegevens te verzamelen, maar er rekening mee dat de Algemene vereist dat gebruikers moeten 18 om toegang te krijgen tot deze dienst.
 6. het gebruik van cookies

  Qpongo.com maakt geen gebruik van cookies , maar kunnen de zoekresultaten op te slaan in uw browser cache om de prestaties te verhogen met behulp van een andere, maar vergelijkbare technologie genaamd 'localStorage'.

 7. Google Analytics

  Zoals eerder gezegd, heeft Qpongo.com zijn Google Analytics (zoals elke site in onze ruimte en 80 +% van het internet). Gelieve Refere Google's privacy-beleid voor meer informatie over hoe dit van invloed op uw privacy, koekjes, enz.

 8. Third party sites die we koppelen aan

  We hebben geen controle over de communicatie tussen u en de sites die we koppelen aan (met inbegrip van onze filialen). Verwijzen wij u naar de specifieke privacyverklaringen van deze individuele sites voor details over hun het verzamelen van gegevens en gebruik.
 9. Nog vragen?

  Stuur een email naar privacy@qpongo.com

Privacybeleid voor het laatst bijgewerkt 2016/12/12.

Promotiecode
VERKOOP!!!
-50% Korting
Aanbieding
$ 200 OFF
Coupon
Elke
coupon
code
10 € bon
Qpongo HOME  |  PRIVACY  |  VOORWAARDEN  |  OVER Qpongo
Copyright © 2009-2019, Qpongo Limited  All rights reserved.